• Un cadavru aflat în stare avansată de descompunere a fost descoperit într-un bloc din județul Bihor
  • Autoritățile verificau locuințele în urma unei explozii provocate de o butelie
  • Purtătortul de cuvânt ISU Crișana: „Decesul acestei persoane nu are legătură cu explozia”

Autoritățile din județul Bihor au descoperit un cadavru aflat în stare avansată de descompunere în timp ce verificau locuințele dintr-un bloc în care a avut loc o explozie.

Explozia s-a produs vineri după-amiază într-un bloc din orașul Ștei, județul Bihor. În urma exploziei, un bărbat în vârstă de 54 de ani a suferit arsuri ușoare, dar are suspiciuni de arsuri pe căile respiratorii. Un elicopter SMURD a preluat pacientul și l-a transportat la Oradea.

„Acestuia i s-a acordat primul ajutor de către paramedici şi a fost predat echipajului medical din elicopterul SMURD, care îl va transporta la Oradea”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roșca, conform Bihoreanul.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Se pare că explozia s-a petrecut într-o garsonieră aflată la etajul patru, din cauza unei butelii. „Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă suflul a afectat 10 locuinţe din bloc”, a declarat Camelia Roșca.

De asemenea, alte două persoane care au suferit atacuri de panică au fost duse la spitalul din Ștei. În urma exploziei, 30 de locatari au fost evacuați.

Autoritățile au descoperit într-un alt apartament al blocului un cadavru în stare de putrefacție, care s-ar fi aflat acolo de mai mult timp. „Decesul acestei persoane nu are legătură cu explozia”, a explicat Camelia Roşca.