• Călin Georgescu: Persoanelor care au trecut prin această boală le-aș spune că că sunt zeci de mii de vrusuri și fac parte din noi
  • Călin Georgescu: Eu cred în imunitatea mea
  • Călin Georgescu: Știința nu angajează viața și nu o poate pricepe și nu o poate crea. Sunt responsabil de propria mea decizie

Călin Georgescu, propunerea AUR pentru funcția de prim-ministru, a fost prezent în ediția de joi a emisiunii „Marius Tucă Show”.

Călin Georgescu a răspuns întrebărilor lui Marius Tucă despre România, despre COVID-19, vaccinare și viața politică din țara noastră.

Călin Georgescu a explicat de ce nu crede în pandemie și în acest virus care a dus la pandamie.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

„Eu cred în imunitatea mea. Știința nu angajează viața și nu o poate pricepe și nu o poate crea. Sunt responsabil de propria mea decizie.

Persoanelor care au trecut prin această boală le-aș spune că că sunt zeci de mii de vrusuri și fac parte din noi. Sunt importante pentru că scot afară mizeria din noi”, a afirmat Călin Georgescu, la Aleph News.

Călin Georgescu a vorbit și despre soluția pentru gestionarea pandemiei, el afirmând că trebuie menținută liniștea.

„Trebuie să te înconjori rapid de cei mai tari oameni, cei mai buni doctori și discuți acestă situație, apoi discuți cu serviciile secrete și afli care este cauza. Sunt multe țări în lume care tac și fac. Dacă bagi frică în populație, ai terminat-o. Liniște, pace interioară. Lumea este dezbinată”, a spus invitatul lui Marius Tucă.