• Camera Deputaților a condamnat atacul împotriva actriței Maia Morgenstern.
  • Mailul trimis actriței a fost semnat cu numele Andrei Ilarie, membru AUR.
  • Autorul mailului de amenințare a fost prins, dar eliberat sub control judiciar
  • George Simion: Noi ne-am trezit în mijlocul unei imense operațiuni de manipulare.

Camera Deputaților a adoptat o declarație prin care condamnă atacul îndreptat împotriva Maiei Morgenstern.

Ludovic Orban: „Suntem conștienți că ideile și doctrinele antisemite își păstrează în continuare”. Actrița a fost amenințată cu moartea într-un mail primit de la un bărbat care se declara membru al partidului AUR.

George Simion, liderul formațiunii, a negat însă acest lucru și a condamnat atacul. El spune acum că există o campanie de denigrare împotriva partidului lui.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT

„AUR a fost acuzat fără să fie întrebat că a trimis nu știu ce e-mail. Acum bărbatul a fost găsit, a fost identificat acum unele surse spun că este etnic evreu și noi ne trezit în mijlocul unei imense operații de manipulare.Nu este posibil așa ceva oricât de mult ne urăște Președintele Iohannis pentru că dorim să-l suspendăm”, a declarat George Simion.

Parchetul Capitalei a arestat un suspect la două zile după atac, iar apoi l-a plasat sub control judiciar. Numele și motivul gestului său nu au fost dezvăluite presei. O decizie suspectă, a subliniat Ion Cristoiu la „Marius Tucă Show”.

„Este foarte important să am amănunte despre el. Mi se dau amănunte și despre un tip care violează 10 bătrâne. Politrucii noștri, dar mai ales reprezentantul guvernului pentru combaterea antisemitismului a declarat ieri că este un atac antisemit, asta e prima caracteristică. Și a doua – nu întâmplător ewste expresia faptului că ăn parlamentul româniei a intrat un partid, aur, fascist, legionary, xenofob și antisemit. A spune că românii au votat în parlament un partid antisemit aprinde toate becurile pe planetă”, a reacționat publicistul Ion Cristoiu.