• Campania pentru parlamentare a fost presărată cu poze și evenimente hilare
  • Elena Băsescu a pus flyere pe utilaje agricole
  • Un candidat PNL şi-a făcut campanie la Festivalul Porumbului

Dincolo de afişele, flyerele sau promisiunile cu care politicienii încearcă să obţină cetățenilor, campania pentru alegerile parlamentare a avut şi momente amuzante.

Elena Băsescu a vrut să iasă din tipare și în loc să dea flyere pe stradă, le-a pus pe utilaje agricole. S-a întâmplat într-o comună din Constanța.

La acest capitol, Eba are un competitor. Unul dintre candidaţii PSD din Buzău a ales să împartă flyerele… într-un magazin de pantofi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Adrian Oros, ministrul Agriculturii, nu se lasă mai prejos. Acesta a considerat că un mesaj politic legat de samsari şi vânători de subvenţii, merge mână în mână cu imaginea unei văcuțe.

Seria candidaţilor agricultori este continuată de candidatul PSD, Dănuţ Păle. Acesta şi-a făcut campania la Festivalul Porumbului. Alții au dus gafele la un alt nivel … la cel live, pe facebook.

Mihail Neamțu, candidat parlamentare: „În Timişoara, o situaţie destul de delicată ne obligă să purtăm această mască, eu o să o port însă doar aşa, pentru a vă putea transmite mesajul de astăzi. Dragi prieteni, e de necrezut că în oraşul libertăţii, în oraşul în care s-a strigat pentru prima data sus comunismul”

Sociologul Vladimir Ionaș crede că toate aceste gafe îi vor costa pe candidați.

Vladimir Ionaş, sociolog: „De multe ori oamenii politici care ating astfel de momente din propria iniţiativă o fac şi pentru că nu se bucură de notorietatea necesară pentru a obline voturile din partea electoriatului şi e o tactică de a te face cunoscut. Din păcate, pentru ei, în politică, publicitatea negativă rămâne publicitate negativă”