• Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat luni, la Galaţi, că decizia privind deschiderea noului an şcolar va fi luată în a doua parte a lunii august.
  • Demnitarul a mai spus că Guvernul are în vedere mai multe scenarii.
  • Hotărârea va fi luată în funcţie de evoluţia epidemiei.

Ministrul Nelu Tătaru a fost întrebat în timpul unei vizite la Galaţi dacă este oportună reluarea cursurilor şcolare în luna septembrie. El a spus că autorităţile au mai multe scenarii şi că o decizie va fi luată în partea a doua a lunii august. Tătaru îți spune faptul că hotărârea va fi influenţată de evoluţia epidemiei de Covid 19.

„Sunt mai multe scenarii. A doua parte a lunii august ne va spune dacă este oportună revenirea elevilor la şcoală. Noi sperăm să fie oportună în condiţile în care situaţia va fi favorabilă. Dar repet, nu ţine doar de noi. Planuri sunt, avem măsuri sanitare şi pentru desfăşurarea procesului de învăţământ”, a spus ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătăţii a fost luni în judeţul Galaţi pentru a inaugura două dispensare săteşti. La ceremonii, Nelu Tătaru a fost însoţit de mai mulţi lideri liberali locali.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.