• Salariul actual al primarului general al Capitalei este 3.500 euro pe lună
  • Candidatul „1 euro” are parte de competiție în lupta promisiunilor ciudate
  • El se bate cu candidatul „N-am, dar vreau”

Candidații pentru primăria Capitalei încearcă să convingă așa cum pot. Nicușor Dan promite că desființează companiile Gabrielei Firea, iar Gabriela Firea inventează vouchere pe bandă rulantă. Alții abordează strategii diferite, mai mult sau mai puțin excentrice. La bătaie cu matematicianul Nicușor Dan și jurnalista-primar de 4 ani Firea intră și un antreprenor. Spune că e gata să muncească pe un euro pe lună. Plus bonusuri de performanță!

Octavian Bădescu, candidat independent la primăria Bucureşti: Plata de 1 euro nu înseamnă că eşti plătit doar cu un euro. Înseamnă că îţi muţi tiparul de plată bazat pe bonusuri de performanţă. Dacă ai reuşi să reduci costurile cu 1% şi ai avea un bonus din asta, tot ai avea un echivalent de salariu cel puţin mai mare decât salariul fix pe care îl are acum primarul general, care e undeava cum pe la 3.500 de euro net.

„Tubel” candidează la Primăria Sectorului1 ca să se îmbogățească: „Candidez să mă realizez”.

Candidatul 1 euro nu e singurul care vorbește despre bani în campanie. L-ar putea avea subaltern, adică primar la sectorul 1, pe omul care spune sincer: „Vreau să fiu primar ca să-mi fac rostul în viață”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Tudor Schinagel „Tubel”: Suntem aici la intrarea în biroul circumscripţiei electorale nr. 1 alături de domn primar. Avem şi semnăturile aici. – 957.000.