• Congresul SUA a reluat procedura de validare a alegerilor prezidențiale
  • Bilanțul protestelor de ieri din SUA a ajuns la patru morți
  • Majoritatea senatorilor a votat pentru a menține rezultatul votului din Pennsylvania

Ochii întregii lumi sunt ațintiți asupra Washington-ului. Vocea străzii s-a ciocnit violent de puterea votului.
Într-un final, Capitoliului lui George Washington, cel care i-a pus piatra de temelie, a rezistat.

Sorina Matei, corespondent Aleph News: „Ultima contestație pe Pennsylvania a fost respinsă în Camera Reprezentanților, asta înseamnă că totul se mută din nou în Senat, unde este Mike Pence, vicepreședintele Statelor Unite, care este de aseară în scandal cu președintele Statelor Unite în exercițiu Donald Trump.

Se așteaptă să se reia dezbaterile și certificarea voturilor electorale în Statele Americane care au mai rămas, cert este că agențiile de securitate au anunțat la această oră că până acum nu mai sunt protestatari în clădirile Congresului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Sunt oameni care mai stau afară, sunt forțe de ordine afară, Garda Națională, dar și înăuntru. Donald Trump a fost votat de un număr la fel de impresionant de oameni ca și Joe Biden.

Avem o ruptură în rândul republicanilor, se distanțează de Donald Trump. Democrații sunt uniți ca de obicei, se înregistrează demisii la Casa Albă, de exemplu șeful de Cabinet al lui Mike Pence nu este lăsat de câteva ore să intre în Casa Albă, consilierul adjunct pe Securitate al lui Donald Trump a demisionat. Lucrurile sunt în evoluție”.