• Chitaristul american Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în aer liber lângă Detroit, Michigan.
  • Santana a scris ulterior pe pagina sa de Facebook că „a uitat să mănânce şi să bea apă” şi „aşa că m-am deshidratat şi am leşinat”.
  • Managerul său a adăugat că un concert planificat pentru 6 iulie în Burgettstown, Pennsylvania, „va fi amânat pentru o dată ulterioară”.

Legendarul chitarist american Carlos Santana s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert în aer liber desfăşurat în apropiere de Detroit, Michigan, potrivit BBC, citat de Mediafax.

Personalul medical l-a tratat pe artistul de 74 de ani în Clarkston, iar ulterior a fost transportat la departamentul de urgenţe al unui spital local pentru a fi ţinut sub observaţie.

Santana, care s-a născut în Mexic, a scris ulterior pe pagina sa de Facebook că „a uitat să mănânce şi să bea apă” şi „aşa că m-am deshidratat şi am leşinat”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Managerul său, Michael Vrionis, a declarat că muzicianul se simte bine.

Cu toate acestea, managerul a adăugat că un concert planificat pentru 6 iulie în Burgettstown, Pennsylvania, „va fi amânat pentru o dată ulterioară”.

Chitaristul și trupa sa, Santana, erau în turneu în America de Nord. Trupa a devenit celebră în anii 1960 și 1970, ca pionieri în fuziunea dintre rock-and-roll și jazzul latino-american.