• Casa Albă, condusă de Joe Biden, i-ar fi dat afară pe unii angajați pentru dezvăluirea consumului recreativ de marijuana din trecut
  • Trei surse au declarat presei că mai mulți angajați au fost afectați, fie prin concediere, retrogradare sau să li se ceară demisia
  • Asta în timp ce 14 state americane plus Washington D.C. au legalizat consumul recreativ al substanței

Casa Albă, condusă de Joe Biden, i-ar fi dat afară pe unii angajați pentru dezvăluirea consumului recreativ de marijuana din trecut, inclusiv în statele care au legalizat consumul, relatează Business Insider.

Trei surse au declarat presei că mai mulți angajați au fost afectați, fie prin concediere, retrogradare sau să li se ceară demisia pentru că au consumat marijuana.

Asta în timp ce 14 state americane plus Washington D.C. au legalizat consumul recreativ al substanței. Totuli, deținerea de marijuana este încă o infracțiune federală.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În conformitate cu noile linii directoare ale administrației Biden, personalul a fost rugat să înceteze orice utilizare a marijuanei în timp ce lucrează la Casa Albă și să se supună testelor antidrog.

Casa Albă nu a comentat încă acuzațiile aduse.