• Joe Biden a declarat într-un interviu pentru CNN că cred că îl pot învinge din nou pe Donald Trump”.
  • Trump a avertizat că evreii americani trebuie să se adune înainte de a fi prea târziu!.
  • Niciun președinte nu a făcut mai mult pentru Israel decât mine, a scris Trump.

Comentariile recente ale lui Donald Trump, potrivit cărora evreii americani nu au lăudat suficient politicile sale față de Israel, au fost insultătoare și antisemite, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre.

Comentariile lui Donald Trump au fost antisemite, după cum știți cu toții, și insultătoare atât pentru evrei, cât și pentru aliații noștri israelieni, a declarat Jean-Pierre reporterilor. Un purtător de cuvânt al lui Trump nu a răspuns imediat la solicitarea de comentarii. Duminică, Trump a avertizat că evreii americani trebuie să se adune înainte de a fi prea târziu!.

Sugestia de lipsă de loialitate, făcută pe platforma de socializare a lui Trump, Truth Social, joacă în trocul antisemit conform căruia evreii americani au o dublă loialitate față de SUA și față de Israel, și a atras o condamnare imediată.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Niciun președinte nu a făcut mai mult pentru Israel decât mine, a scris Trump înainte de a adăuga că este oarecum surprinzător faptul că evanghelicii noștri minunați apreciază mult mai mult acest lucru decât oamenii de credință evreiască, în special cei care trăiesc în SUA. Săptămâna trecută, președintele Joe Biden a declarat într-un interviu pentru CNN că cred că îl pot învinge din nou pe Donald Trump dacă ambii bărbați vor candida la președinție în 2024.