• Un bărbat a ascuns trupul mumificat al mamei sale într-o pivniță.
  • Trupul a stat aproape un an în pivniță.
  • Fiul ei, în vârstă de 66 de ani, este acuzat că i-a îngropat rămășițele în pivniță.
  • Suspectul ar fi afirmat că l-a anunțat pe fratele său că mama sa se află la tratament într-un spital.

Potrivit autorităților austriece, un bărbat a ascuns trupul mumificat al mamei sale într-o pivniță timp de aproape un an, în timp ce a continuat să primească pensia acesteia. Femeia care era în vârstă de 89 de ani, despre care se spunea că suferea de demență, a murit din cauze naturale în luna iunie a anului trecut, scrie BBC.

Fiul ei, în vârstă de 66 de ani, este acuzat că i-a îngropat rămășițele în pivniță și că a mascat duhoarea cu pungi de gheață și bandaje. Este posibil ca acesta să fi primit peste 50.000 de euro în plăți necuvenite, susține poliția.

Cum a fost făcută descoperirea macabră?

În opinia poliției, tentativa de fraudă a fost identificată după ce un nou poștaș care se ocupa de indemnizațiile femeii în Tirolul de Vest. În acel moment poștașul a cerut să o vadă pe femeie, iar bărbatul a refuzat. Acest fapt a determinat o anchetă și a dus la descoperirea macabră care a urmat.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Autoritățile au precizat pentru televiziunea publică austriacă ORF că individul și-a acoperit și mama cu gunoi de pisică. „În cele din urmă, cadavrul a fost mumificat”, a precizat ofițerul Helmuth Gufler, menționând că bărbatul a mărturisit.

Gufler a declarat că individul nu avea alte surse de venit și i-a informat că, în cazul în care ar fi raportat decesul mamei sale, plățile ar fi încetat imediat, lăsându-l în situația de a nu putea plăti înmormântarea mamei sale sau de a întreține proprietatea pe care o împărțeau.

Conform ORF, suspectul ar fi afirmat că l-a anunțat pe fratele său că mama sa se află la tratament într-un spital și că nu se merită să se vadă cu ea din cauza stării ei, ceea ce face puțin probabil ca ea să îl recunoască.