• Un primar din județul Galați a fost sunat și chemat să se vaccineze la un centru din orașul Tg.Bujor
  • Când a venit să se vaccineze, a fost sunat din nou pentru a i se spune că doza a expirat
  • Ulterior, primarul și-a vărsat năduful tot pe rețeaua de socializare

Un primar din județul Galați a fost sunat și chemat să se vaccineze la un centru din orașul Tg.Bujor. 20 de minute mai târziu, exact când se afla în fața centrului, el a fost sunat din nou pentru a i se spune că doza a expirat. Uite de asta renunță mulți la vaccinare, este concluzia primarului.

Primarul comunei gălățene Valea Mărului a povestit că marți a fost sunat de la centrul de vaccinare. El a fost invitat să se vaccineze cu o zi mai devreme decât programarea, dar 20 de minute mai târziu, când ajunsese deja în fața centrului de vaccinare, a fost sunat din nou pentru a i se spune că doza a expirat.

„Sună telefonul, răspund ca în majoritatea cazurilor fără a privi ecranul. O voce enervant de enervată îmi zgârâie timpanul: Trebuie să veniți astăzi să vă vaccinăm! Sunt programat mâine și eu și fata, singur nu vin, zic eu. Vă așteptăm. Plec imediat cu mașina spre Târgu Bujor. Când să cobor în oraș, sună telefonul. Nu mai veniți la vaccinare pentru că a expirat fiola. Și îmi închide telefonul în nas. Privesc în față, mă uit la Dia, privesc și Cerul…Ce să vezi? Îs enervant de calm!”, a povestit Virgil Doca pe Facebook.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
„ECHITATEA POATE SALVA EDUCAȚIA”

Ulterior, primarul și-a vărsat năduful tot pe rețeaua de socializare.

„Sistemul sanitar e enervat că oamenii nu merg la spitale, nu merg la vaccinare! Nu vreți să vă întrebați și de ce? Pentru că sunteți enervant de nepregătiți, calculați. Pentru că sunteți (uneori) enervant de lipsiți de empatie, educație etc. Pentru că vă credeți zei coborâți un pic printre nenorociții ăștia de noi care suntem oameni”, a scris primarul Doca.

Primarul gălățean a explicat pentru MEDIAFAX de ce a făcut publică pățania sa.

„Eu m-am dus acolo cu mașina, am ajuns rapid și s-au comportat astfel cu mine. Mi-au spus că a expirat fiola și mi-au închis telefonul. Repet, eu eram cu mașina, dar ce pățesc oamenii de la țară care nu au mașină. Îi pun pe drumuri. Uite și de asta renunță mulți la vaccinare”, este concluzia lui Virgil Doca.