• Avram Fițiu, candidat PMP la primăria Cluj-Npoca, vrea să facă orașul capitala modei
  • Paul Siserrman, un bucătar cunoscut, vrea să îi ia locul de primar lui Emil Boc
  • La Iași, un actor vrea să planteze 10.000 de pomi fructiferi în oraș dacă iese primar

Ce au în comun un bucătar, un actor și un ecologist? Vor să fie primari! Avram Fițiu, candidat din partidul lui Băsescu la primăria Cluj-Napoca, te uimește din start.

„Vreau să văd Cluj-Napoca, capitala modei din România. Modă ecologică, în care să mă îmbrac pe timpul iernii în lână, dar într-o lână fină şi vreau să mă îmbrac în timpul verii în cânepă, într-o cânepă fină”, scrie Avram Fițiu pe facebook.

Nu știu dacă și localnicii de la Cluj-Napoca vor asta de la un primar! În fine, în aceeași metropolă candidează și un bucătar care a trecut pe la Masterchef.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

„Făcând parte din cea mai lovită industrie de pandemie, am înţeles cât de important este să decizi în favoarea celor pe care îi administrezi”, spune Paul Siserman – candidat la primăria Cluj-Napoca

Paul Siserman, cel mai tatuat chef de la noi, s-a hotărât să îi ia locul lui Boc pentru că nu a făcut nimic ca să ajute patronii de hoteluri și restaurante.

Candidați excentrici găsim însă și în Moldova. Actorul Vlad Baba vrea să fie primar la Iași. Uite ce promite să facă dacă este ales: „Unul din primele mele proiecte o să fie acela de a planta în cartierele Iaşului 10.000 de pomi fructiferi. / Copiii noştri ar putea să guste fructele sănătoase de altă dată

Sănătoase sau nu, planurile candidaților își vor afla valoarea …la vot.