• Prinţul William şi Prinţul Harry au purtat un dialog amical timp de câteva minute la înmormântarea Prinţului Philip
  • Specialiştii au reuşit să afle ce au vorbit cei doi fraţi la înmormântare
  • O parte din familia regală nu a vorbit deloc cu Prinţul Harry

Prinţul William şi Prinţul Harry au purtat un dialog amical timp de câteva minute la înmormântarea Prinţului Philip. Din imaginile apărute la televizor, specialiştii au reuşit să descifreze dialogul purtat de cei doi fraţi, relatează Express.

Prinţul William i-a spus fratelui său, Harry, în timpul înmormântării bunicului lor, că slujba „a fost grozavă”, iar fratele său i-a răspuns că „a fost aşa cum a vrut el”.

„Da, a fost grozavă, nu-i aşa?”, i-ar fi spus Ducele de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, fratelui său în vârstă de 36 de ani, după ce ambii şi-au dat jos măştile. Specialiştii au mai spus că William a fost foarte încântat de ultimul moment pe care l-au avut cu bunicul lor.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

William a fost şi cel care a cerut să nu meargă alături de fratele său. Şi aşa a fost, cei doi fiind separaţi de vărul lor Peter Philips, fiul prinţesei Anne.

Acesta a fost doar un exemplu de „răceală” pe care Prinţul Harry a simţit-o la întoarcerea în Marea Britanie, prima dată după interviul pe care el şi Meghan Markle l-au acordat în Statele Unite.

Fiica Reginei Elisabeta a II-a, Anne, şi fiul cel mic, Prinţul Edward, nu au vorbit deloc cu Harry înainte sau în timpul slujbei de sâmbătă. Lor li s-a alăturat şi soţia lui Edward, Sophie.

„Se spune adesea că înmormântările sunt un moment pentru reconciliere şi că este o scenă pe care mulţi oameni şi-au dorit să o vadă, nu în ultimul rând familia în sine”, a declarat jurnalistul britanic Tom Bradby.

„Ei au vorbit. Au fost probabil copleşiţi de emoţii. Au vorbit, deci trebuie să fie un semn bun. Să sperăm că îşi vor rezolva problemele, pentru că Regina are nevoie de amândoi”, a spus şi jurnalista Eve Pollard.