• Cuplul format din Prinţul Harry şi Meghan Markle intră într-un nou capitol al vieţii
  • Cuplul s-a bazat pe moştenirea de la Prinţesa Diana, de aproximativ 10 milioane de dolari
  • Au semnat contracte cu Netflix şi Spotify

Cuplul format din Prinţul Harry şi Meghan Markle intră într-un nou capitol, total neexplorat, acum că nu se vor mai întoarce în familia regală britanică, relatează Forbes.

Până anul trecut, tatăl lui Harry, Prinţul de Wales, a acoperit majoritatea cheltuielilor asociatate îndatoririlor lor regale, inclusiv personalul şi călătoriile. Forbes estimează că suma totală s-a ridicat la aproximativ 800.000 de dolari pe an.

Fratele său mai mare, Prinţul William, acoperă cheltuielile sale cu ajutorul Ducatului Cornwall, care în ultimul an a cheltuit aproximativ opt milioane de dolari pentru a susţine activităţile publice, caritabile şi persoane ale Prinţului Charles.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Harry a vorbit despre plecarea sa din familia regală cu James Corden, în cadrul emisiunii The Late Late Show, dar a respins ideea de „îndepărtare de familie”.

Cum sprijinul financiar din partea Coroanei s-a oprit, cuplul s-a bazat pe moştenirea de la Prinţesa Diana, aproximativ 10 milioane de dolari. Contrar zvonurilor apărute, un reprezentant a confirmat că Harry nu a beneficiat de niciuna dintre averile de aproape 100 de milioane de dolari, lăsate de străbunica sa. Regina are o avere estimată la 500 de milioane de dolari.

Harry şi Meghan au semnat un contract pe o perioadă lungă de timp cu Netflix pentru producerea de filme, documentare şi emisiuni pentru copii, pentru care primesc 100 de milioane de dolari. De altfel, cuplul a ajuns la un acord şi cu Spotify, contract care este aproximativ la 15-18 milioane de dolari.