• Congresul american a început procedura de suspendare lui Trump
  • Donald Trump a fost pus oficial sub acuzare de către Camera Reprezentanților
  • Trump este primul președinte din istoria SUA împotriva căruia s-au inițiat două moțiuni de punere sub acuzare

Congresul american a început procedura de suspendare lui Trump, pentru a doua oară în ultimii ani. Practic, este singurul preşedinte al Statelor Unite care trece prin această procedură de două ori.

În emisiunea „Ochii pe mine!”, Vlad Craioveanu a discutat cu invitaţii săi despre provocările majore care îl așteaptă pe Trump, după ce îşi va încheia controversatul mandat.

Bogdan Nicolae, Coordonator Monitorul Apărării şi Securităţii: „Ne interesează ceea ce lasă în urmă ca moştenire politică, economică. Ca businessman cred că va continua să-şi desfăşoare activitatea. Cred că va rezista din punct de vedere al business-ului. A reuşit să revină cam de fiecare data când a avut un necaz. Deci, cred că o va duce bine.”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Iulian Chifu, Analist politic: „Există un număr de cazuri care au rămas între paranteze ca urmare a imunităţii lui Donald Trump. Există şi elemente pozitive ale administraţiei Trump. A-l zugrăvi pe Donald Trump exclusiv prin partea sa negativă, care este mai degrabă personală, morală, emoţională, este contraindicate.”