• Hussein a înjunghiat-o pe Bibaa Henry de 8 ori, iar pe Smallman de 28 de ori. După crime, el a târât cadavrele în pădure, unde au fost găsite a doua zi.
  • Hussein a comis crimele pentru a-şi îndeplini partea sa de „contract” cu demonul.
  • Danyal Hussein a fost condamnat la minim 35 de ani de închisoare.

Tânărul britanic care în iunie anul trecut a ucis două surori după ce a încheiat un „pact cu diavolul” pentru a câştiga la loterie a primit 35 de ani de închisoare.

Danyal Hussein, în vârstă de 19 ani, a fost găsit vinovat de uciderea celor două surori, ca parte a unui pact pe care l-a încheiat cu „forţe demonice”. Conform pactului, tânărul urma să ucidă cel puţin şase femei o dată la şase luni, pentru ca în viitor să câştige la loterie, scrie Reuters.

Danyal Hussein a fost condamnat la minim 35 de ani de închisoare.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Danyal Hussein, acum în vârstă de 19 ani, le-a înjunghiat mortal pe Bibaa Henry, 46 de ani, şi Nicole Smallman, 27 de ani, într-un atac sălbatic petrecut într-un parc din nord-vestul Londrei, în iunie anul trecut. Femeile sărbătoriseră ziua de naştere a lui Bibaa Henry cu prietenii.

Poliția crede că plănuia să comită și alte crime

Hussein a comis crimele pentru a-şi îndeplini partea sa de „contract” cu demonul „Mighty King Lucifuge Rofocale”, pe care l-a semnat cu propriul sânge, promiţând să „efectueze cel puţin şase sacrificii la fiecare şase luni”, atâta timp cât este liber şi fizic capabil.

Surorile au rămas singure la primele ore ale dimineţii. Ele au făcut 150 de fotografii, iar în ultima imagine apar cum privest parcă îngrozite în lateral la ceea ce poliţia crede că a fost sosirea lui Hussein.

„Hussein este un individ periculos, arogant şi violent, care încă de la început nu a arătat nicio remuşcare pentru acţiunile sale”, a declarat Maria Green, inspector detectiv în cadrul Poliţiei Metropolitane din Londra: „Sper că ştiind că va petrece acum mulţi ani în spatele gratiilor va aduce un mic confort celor dragi lui Bibaa şi Nicole”.

Hussein a înjunghiat-o pe Bibaa Henry de 8 ori, iar pe Smallman de 28 de ori. După crime, el a târât cadavrele în pădure, unde au fost găsite a doua zi.

Hussein, care locuia cu mama sa, a fost depistat după petele de sânge găsite la locul faptei şi a fost arestat aproape patru săptămâni mai târziu. Poliţia crede că doar o rană la mână pe care a suferit-o în timpul crimelor l-a împiedicat să comită alte crime.