• Partidul AUR a fost lansat pe 1 decembrie 2019.
  • Partidul AUR are apropae 9% din voturile de la alegerile parlamentare.
  • Formațiunea politică a obținut cele mai multe voturi din Transilvania.
  • Marius Oprea: „Sunt multe persoanje care nu prea fac cinste viitorului Parlament al României.”

Fără doar și poate, partidul AUR este surpriza alegerilor parlamentare și va da un număr însemnat de parlamentari, mai ales că are deja aproape 9% din voturi.

Formațiunea politică a fost lansată anul trecut și a avut o campanie fulminantă în online. Despre profilul partidului AUR, dar și cine sunt
reprezentanții formațiunii a explicat mai multe istoricul Marius Oprea.

Nu știu în ce măsură George Simion va reuși să îndepărteze din partid pe unii dintre reprezentanții săi care provin din medii PRM-iste. Mă refer aici la fostul șef al mareului stat major, Mircea Chelaru sau la Francisc Tobă care fost inclus în dosarul Revoluției.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Doi foști militari care au un trecut deloc recomandabil. Primul prin afilierea sa politică, iar al doilea prin implicarea în Revoluție, care a săvârșit și crime și a scăpat la mustață de o condamnare, în dosarul de la Sibiu.

Sunt multe persoanje care nu prea fac cinste viitorului Parlament al României. Cred că îi va fi greu lui George Simion să stăpânească toată această oaste de strânsură.”, a explicat acesta.

Se vor apropia de ceea ce făcea USR-ul în Parlamentul României. Adică un fel de show mediatic, care pe de altă parte îi va îndepărta de un electorat ceva mai serios, dar îi va aduce și fani din anumite zone ale societății.

Nu știu în ce măsură acest partid politic, care s-a declarat de la bun început în opoziție, va reusi să construiască ceva în Parlament.”, a mai adăugat istoricul Marius Oprea.