„Mă buccur că s-a luat o decizie corectă şi a fost eliberat. A avut această pârghie, e o pârghie legală, trebuie să te uiţi şi la fapte. Îmi pare rău prin tot ce a trebuit să treacă domnul Liviu Dragnea ca om”, a spus Marcel Ciolacu, luni seară, la un post de televiziune.

Întrebat dacă Liviu Dragnea este membru al partidului, Ciolacu a răspuns: „În acest moment nu mai este membru de partid. (A fost exclus?) Nu, nu e vorba de o hotărâre, în statut este prevăzut un astfel de lucru, în momentul în care eşti condamnat automat nu mai eşti membru de partid”.

Întrebat, de asemenea, dacă este posibilă o revenire a lui Dragnea în PSD, Marcel Ciolacu a spus că în acest moment nu este posibil acest lucru: „În acest moment, conform statutului, nu”.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ

Când poate reveni Liviu Dragnea în PSD

Liderul social-democrat a admis că după expirarea termenului de încercare, Dragnea va putea reveni în PSD: „Pe urmă, categoric da, se poate. E dreptul fiecăruia, nu facem condamnări pe viaţă”.

Ciolacu susţine că nu a comunicat cu Liviu Dragnea de la eliberarea acestuia.

„Eu nu cred că Liviu Dragnea îşi doreşte în acest moment un scandal fals în interiorul PSD şi mai ales cu acel vârf de lance, domnul Codrin Ştefănescu. Cred că domnul Dragnea nu îşi doreşte să astupe acuma toată incompetenţa guvernamentală şi hoţiile pe care le fac în acest moment actualii guvernanţi”, a mai spus preşedintele PSD.