• Ea ar deveni probabil cunoscută sub numele de Regina Dowager, ceea ce înseamnă literalmente „văduva unui rege”.
  • Diagnosticul regelui s-ar putea să reunească familia. Presa britanică spune că ducele de Sussex a aterizat cu un zbor British Airways pe aeroportul Heathrow.
  • Când Elisabeta a II-a a devenit regină, mama sa a luat titlul de Regina Mamă pentru a evita orice confuzie cu noul monarh.

După aflarea veștii că Regele Charles al III-lea are cancer în presa britanică a apărut întrebarea, ce s-ar întâmpla cu titlul Reginei Camilla dacă William ar ajunge pe tron.

Un scenariu similar s-a petrecut atunci când tatăl reginei Elisabeta a II-a, regele George al VI-lea, a murit în 1952, lăsând-o în urmă pe soția sa, regina Elizabeth Angela Marguerite Bowes-Lyon. Când Elisabeta a II-a a devenit regină, mama sa a luat titlul de Regina Mamă pentru a evita orice confuzie cu noul monarh.
Însă, dacă prințul William ar urca pe tron, Camilla ar păți ceva diferit.

În timp ce se spune că Regele Charles este în formă bună după ce a urmat primul tratament și că este „pe deplin pozitiv” în general, oamenii s-au întrebat cum s-ar schimba rolul Reginei Camilla odată cu un nou monarh. Ea ar deveni probabil cunoscută sub numele de Regina Dowager, ceea ce înseamnă literalmente ‘văduva unui rege’. Expertul regal Richard Fitzwilliams a afirmat acest scenariu că ‘Ea ar continua să își îndeplinească angajamentele pe care le are și ar rămâne dedicată instituției”.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Ce se întâmplă cu Prințul Harry

Decizia Prințului Harry de a zbura acasă pentru a fi alături de el este dovada că legătura dintre tată și fiu rămâne puternică, în ciuda conflictelor. Diagnosticul regelui s-ar putea să reunească familia. Presa britanică spune că ducele de Sussex a aterizat cu un zbor British Airways pe aeroportul Heathrow, dar Meghan, Archie și Lilibet au rămas acasă, în California. Două SUV-uri negre l-ar fi escortat pe Harry îmrepună cu alte vehicule ale poliției de la Aeroport până la Clarence House, reședința de lungă durată a Regelui Charles.

Citește și: