• Donald Trump este cel mai discutat personaj pe toată planeta.
  • O lume întreagă se întreabă: ce va face Trump în continuare.
  • Va contesta rezultatele alegerilor sau va candida, iar, în 2024.

Donald Trump. Pe cifrele de la această oră a pierdut alegerile. Totuși, e cel mai discutat personaj pe toată planeta. Încă o dată i-a reușit ceea ce știe să facă cel mai bine. Să capteze toată atenția.

O lume întreagă se întreabă: ce va face Trump în continuare.

Ce știm sigur este că va contesta numărătoarea voturilor în Georgia. Iar în Pennsylvania împărțirea lor în două categorii. Voturi până pe 3 noiembrie și venite prin corespondență după această dată. De aici încep speculațiile.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Și ar mai fi un scenariu: va candida, iar, în 2024. La americani campania e lungă, în plus, afacerile Organizației Trump au nevoie de atenție.

Deocamdată, showbiz-ul american are o altă întrebare.

Ce versiune a lui Trump este mai periculoasă

„Godzilla pe funcție care scrie noaptea pe Twitter și se ia la trântă cu toată lumea sau Godzilla fără haină de președinte care va scoate flăcări pe nas?

Așadar, trezește-te America! Cu Trump președinte a fost distractiv, dar cu Trump, fost președinte, Sfinte Sisoe! Serios, cine este mai interesant? Godzilla sau Godzilla în vacanță? Va fi mai distractiv decât ciupercile halucinogene dintr-un castel gonflabil.”, a spus Greg Gutfeld.

„Trump se va lupta în continuare. Acesta este, de aceea milioane au votat pentru el. Trump a expus presa, a arătat adevărata față a sondajelor, a expus elitele, a expus sistemul politic. Grație lui, am văzut lucrurile așa cum sunt cu adevărat! Ne-a deschis ochii. Pentru asta, îți mulțumesc ție, Donald Trump. Ne întâlnim în 2024.”, a mai adăugat acesta.

Deocamdată toate acestea sunt speculații. Informațiile certe încă se lasă așteptate.