Ce va face Marcel Ciolacu după ce Liviu Dragnea iese din închisoare: „Mergem dacă îi va face plăcere”

Sursa foto: Facebook
  • Marcel Ciolacu, despre liberarea lui Dragnea de la închisoare: „Posibil să mergem la o partidă de pescuit dacă îi vă face plăcere”
  • Marcel Ciolacu, despre reținerea lui Liviu Dragnea: „Îmi pare foarte rău că e acolo”

Preşedintele PSD a mărturisit că nu l-a sunat şi nici nu l-a vizitat pe Liviu Dragnea în puşcărie. Marcel Ciolacu a mai spus că „era exclus” să discute cu fostul lider al social-democraţilor în perioada în care a fost preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Marcel Ciolacu spune că ar mai merge la pescuit cu Liviu Dragnea

Întrebat dacă va merge la pescuit cu Liviu Dragnea după ce acesta va ieşi de la închisoare, Marcel Ciolacu a spus că are „parte clar umană”.

„Este posibil să mergem la o partidă de pescuit dacă îi va face plăcere să meargă cu mine la pescuit. Nu văd ceva rău în acest lucru. Să ajungem în momentul respectiv”, a precizat Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre reținerea lui Liviu Dragnea: „Îmi pare foarte rău că e acolo”

Președintele PSD a subliniat că nu a comentat niciodată o decizie a justiţiei.

„Nu comentez. Nu am comentat niciodată o decizie a justiţiei. Am, poate în interiorul familiei, acest drept ca orice om. Sub nicio formă nu o să comenteze o decizie a justiţiei, dar îmi pare foarte rău că e acolo (la închisoare)”, a spus Marcel Ciolacu.

Liviu Dragnea a câștigat, vineri, 23 aprilie, procesul în care cerea recunoașterea, de către Administrația Penitenciarului Rahova, zilelor pe care le-ar fi putut câștiga prin muncă dacă ar fi fost lăsat să lucreze. Decizia magistraților Judecătoriei Sector 5 este definitivă.