Cel mai bogat român din Statele Unite îl susține pe Donald Trump. ”Este echivalentul lui Steve Jobs. Mi-e milă de Joe Biden”

  • George Haber, cel mai bogat român din SUA, îl susține pe Donald Trump
  • George Haber: Este echivalentul lui Steve Jobs. Un om dur, dar un om eficient
  • George Haber: Îl vreau pe cel mai nepolitician ca să conducă țara asta

George Haber, cel mai bogat român din Statele Unite, îl susține pe Donald Trump. A explicat de ce vrea ca actualul președinte să mai obțină un mandat.

George Haber: ”Pentru mine, ca tehnolog, este exact echivalentul lui Steve Jobs. Un om brutal, un om dur, dar un om eficient. Iar Biden părea un politician care nu știa cum să răspundă când este într-adevăr atacat. Se bâlbâia. Mi se făcute milă de el. Părea un bunic care trebuia să stea acasă, la găini, în loc să încerce să fie președinte.”

George Haber, unul dintre cei mai influenți jucători din Silicon Valley, a făcut o distincție clară – una e să-ți placă de om, alta e să-ți placă ce face.

”Poate cu Biden aș avea mai multe în comun decât cu Trump. Dar hai să înțelegem. Alegem un președinte al Americii care trebuie să se bată cu președintele Chinei, să se bată cu Putin și cu alți președinți. Eu îl vreau pe cel mai eficient, pe cel mai dur, pe cel mai nepolitician ca să conducă țara asta.”, spune George Haber.