Cel mai microbist europarlamentar. A sărbătorit victoria echipei favorite în timpul unei şedinţe din Parlamentul European

Foto: Twitter
  • Un politician irlandez a venit îmbrăcat în tricoul lui FC Torino, în Parlamentul European
  • El a sărbătorit victoria echipei preferate, 3-2, împotriva lui Sassuolo
  • Nu este prima oară când europarlamentarul vine într-o şedinţă în tricoul echipei italiene

Mick Wallace, un politician irlandez, membru al Parlamentului European, a sărbătorit victoria echipei preferate chiar în timpul unei şedinţe.

Wallace a făcut notă discordantă faţă de colegii săi şi a venit îmbrăcat în tricoul lui FC Torino, echipă din Serie A. Acesta a sărbătorit victoria echipei favorite, 3-2, împotriva lui Sassuolo şi chiar a vorbit despre acestul lucru, atunci când a luat cuvântul.

„Acum câteva minute, Torino a învins Sassuolo într-un meci extrem de important din Serie A. Faptul că se întâmplă şi de Saint Patrick Day mă bucură imens”, a declarat Mick Wallace.

Nu este prima oară când Wallace vorbeşte despre dragostea pentru echipa din Piemont. Totodată nu este nici prima oară când apare în tricoul granata, în cadrul unei şedinţe.

Pasiunea lui pentru echipa din Torino se datorează surorii lui, care a trăit San Mauro Torinese, un orăşel de lângă Torino, timp de 35 de ani. De fiecare dată când o vizita, Wallace se ducea şi la meciurile echipei de fotbal.