• O persoană a fost ucisă, pe teritoriul israelian, iar altele au fost rănite, după un atac cu obuz lansat miercuri dimineaţă din Fâşia Gaza.
  • Bilanţul în Israel a ajuns la şase morţi.
  • Autorităţile palestiniene au raportat 43 de morţi.

O persoană a fost ucisă, pe teritoriul israelian, iar altele au fost rănite, după un atac cu obuz lansat miercuri dimineaţă din Fâşia Gaza, astfel că bilanţul în Israel a ajuns la şase morţi, în timp ce autorităţile palestiniene au raportat 43 de morţi.

Militanţi palestinieni din Fâşia Gaza au lansat un obuz antitanc spre un autoturism din Israel. O persoană a fost ucisă, iar alte trei au fost rănite, una fiind în stare gravă, informează cotidianul Times of Israel.

Bilanţul atacurilor palestiniene asupra Israelului a ajuns astfel la şase morţi şi peste 120 de răniţi.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Peste 1.000 de rachete au fost lansate în ultimele 48 de ore din Fâşia Gaza spre teritoriul israelian, însă 85-90% dintre proiectilele care riscau să cadă în zone locuite au fost doborâte de sistemele antiaeriene.

În replică, armata israeliană a bombardat aproximativ 500 de poziţii islamiste din Fâşia Gaza. Cel puţin 43 de persoane au fost ucise în Fâşia Gaza, iar alte aproape 300 au fost rănite. Printre persoanele ucise figurează lideri ai grupurilor fundamentaliste Hamas şi Jihadul Islamic.