• Cel puțin o persoană a fost ucisă și 30 rănite după ce au fost lovite de o mașină pe o stradă comercială din Charlottenburg.
  • Poliția l-a arestat pe șoferul suspectat că a provocat accidentul cu fugă de la locul faptei.
  • Cauza incidentului nu este încă cunoscută, dar numeroase servicii de urgență și pompieri din capitala germană au fost chemați la fața locului.

UPDATE

Potrivit pompierilor, o persoană a murit și cel puțin opt au fost rănite miercuri dimineață. Pompierii vorbiseră inițial despre 30 de răniți.

Potrivit poliției, accidentul a avut loc în jurul orei 10:30 pe Tauentzienstraße (lângă casa numărul 13), lângă Biserica Memorială și Ku’damm. Vehiculul este o mașină, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Poliția din Berlin a declarat miercuri pe Twitter că șoferul mașinii era reținut de serviciile de urgență. Purtătorul de cuvânt al poliției, Thilo Cablitz, a declarat: „Nu știm în acest moment dacă este un act intenționat sau un accident de circulație.” O fotografie postată pe internet arată o mașină parcata în geamul unui stand de afaceri.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Știre inițială

Cel puțin o persoană a fost ucisă și 30 rănite după ce au fost lovite de o mașină pe o stradă comercială din Charlottenburg, în vestul Berlinului, a anunțat miercuri un purtător de cuvânt al pompierilor. Poliția l-a arestat pe șoferul suspectat că a provocat accidentul cu fugă de la locul faptei, informează El Mundo.

Cauza incidentului nu este încă cunoscută, dar numeroase servicii de urgență și pompieri din capitala germană au fost chemați la fața locului.

Atacul cu fugă de la locul accidentului a avut loc în apropiere de bulevardul Kurfürstendamm, locul unde a avut loc atacul din 19 decembrie 2016, în care Anis Amri, un solicitant de azil tunisian cu legături islamiste, a deturnat un camion, l-a ucis pe șofer și apoi a intrat cu el într-o piață de Crăciun aglomerată din capitala germană, omorând alte 11 persoane și rănind alte zeci.