• Marți, temperaturile au depășit 40 de grade Celsius în Marea Britanie, când au izbucnit incendii în toată Londra.
  • În cursul zilei de marți, Met Office a anunțat că Marea Britanie a înregistrat, de asemenea, cea mai ridicată temperatură minimă zilnică înregistrată vreodată.
  • Riscurile de furtună se mută spre estul Angliei mai târziu în această după-amiază, cu posibilitatea unor ploi puternice izolate, rafale de vânt și fulgere.

Centrele de date din Londra folosite de Google și Oracle au cedat marți, după ce un val de căldură record a lovit Marea Britanie, ceea ce a făcut ca unele site-uri web să fie deconectate.

Ambele companii au invocat probleme cu sistemele de răcire” ca fiind cauza întreruperilor. Primul mesaj al Oracle a apărut pe pagina sa de serviciu la sfârșitul dimineții, menționând că temperaturile nerezonabile au afectat echipamentele de cloud și de rețea din instalația sa din sudul Londrei.

După-amiază, Google a raportat o problemă similară la sediul său din Londra. Pe un site de servicii pentru clienți, compania a declarat că întreruperea a afectat un set mic de utilizatori ai serviciului său de cloud computing. Google a precizat că a oprit unele părți ale serviciilor sale de cloud computing pentru a preveni deteriorarea mașinilor și o întrerupere extinsă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Câteva ore mai târziu, Google a continuat să menționeze că unele dintre serviciile sale de cloud computing erau în continuare indisponibile în regiune. Serviciul de găzduire web WordPress a dat vina pe întreruperea Google pentru că i-a scos din funcțiune serviciul în Europa.

Marți, temperaturile au depășit 40 de grade Celsius în Marea Britanie, când au izbucnit incendii în toată Londra.