• FDA a autorizat vaccinurile de rapel actualizate ale Pfizer și Moderna care vizează subvariantele BA.4 și BA.5.
  • Bourla a primit patru doze de vaccin COVID dezvoltat de Pfizer.
  • O agenție federală de sănătate a declarat în această săptămână că au fost trimise peste 25 de milioane de doze din așa-numitele vaccinuri bivalente.

Directorul general al Pfizer, Albert Bourla, a declarat sâmbătă că a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Mă simt bine și nu am simptome, a declarat Bourla într-un comunicat. Bourla, în vârstă de 60 de ani, a contactat în luna august COVID și a început un tratament cu Paxlovid, tratamentul antiviral oral COVID-19 al companiei. citeste mai departe

Paxlovid este un medicament antiviral care este utilizat pentru a trata persoanele cu risc ridicat, cum ar fi pacienții în vârstă. Bourla a primit patru doze de vaccin COVID dezvoltat de Pfizer și partenerul său german BioNTech.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Șeful executivului a declarat că nu a luat încă noul rapel bivalent. Dezvoltate de Moderna și de echipa Pfizer și BioNTech, noile așa-numite vaccinuri bivalente au ca scop abordarea subvariantelor BA.5 și BA.4 Omicron, care reprezintă 84,8% și, respectiv, 1,8% din toate variantele circulante în Statele Unite, pe baza celor mai recente date.

Nu am făcut încă noul vaccin de rapel bivalent, deoarece am urmat liniile directoare ale CDC de a aștepta trei luni de la precedentul meu caz de COVID, care a avut loc la mijlocul lunii august, a adăugat Bourla.

În august, FDA a autorizat vaccinurile de rapel actualizate ale Pfizer și Moderna care vizează subvariantele BA.4 și BA.5 Omicron dominante. O agenție federală de sănătate a declarat în această săptămână că au fost trimise peste 25 de milioane de doze din așa-numitele vaccinuri bivalente. Acestea au constat în cea mai mare parte din vaccinul Pfizer/BioNTech, în timp ce producția vaccinului Moderna se intensifică.