• Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis ca cererea de eliberarea a lui Liviu Dragnea să fie transferată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
  • Curtea Supremă a respins deja o cerere similară formulată de avocaţii fosului lider PSD
  • Liviu Dragnea a spus în sala de judecată că va fi eliberat la termen până când această solicitare de eliberare va fi luată în discuţie de un magistrat

Avocaţii lui Liviu Dragnea s-au contrat cu procurorul în sala de şedinţă de la Tribunalul Bucureşti.

Totul, după ce judecătoarea a spus că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ar trebui să judece această solicitare venită din partea fostului lider PSD, având în vedere că o solicitare similară a fost deja discutată de Curtea Supremă.

Dragnea a spus că va ajunge să fie eliberat la termen până când această cerere va fi judecată. „Când ajunge să se judece această cerere îmi termin mandatul. După o cerere de abţinere aprobată, o cerere de recuzare respinsă, Tribunalul putea trimite la altă instanţă dosarul.”

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII

Avocaţii lui Liviu Dragnea au susţinut că cererea de a trimite dosarul la Curtea Supremă nu poate fi admisă, având în vedere că face referire exclusiv la starea de arest a fostului preşedinte PSD. Mai mult, susţin apărătorii lui Dragnea, cererea trebuie judecată la Tribunalul Bucureşti pentru că aceasta e instanţa care a emis mandatul de arestare pe numele său.

Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Curtea Supremă a respins recursul fostului șef al PSD

Judecătorii instanței supreme au respins ca nefondat recursul în casație formulat de fostul lider PSD Liviu Dragnea în dosarul în care a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare.

Read more