• Oficialii greci subliniază că vaccinările grecilor (rezidenți permanenți ai țării), care par să fi fost făcute în străinătate, și anume în Bulgaria și România, au intrat în vizorul oamenilor legii.
  • Semnalele au fost trase mai ales pentru că Bulgaria depășește zilnic recorduri negative de mortalitate în Uniunea Europeană.
  • Presa elenă vorbește chiar de o „fabrică de certificate de vaccinare false”, care funcționează în Bulgaria și de unde se pare că „se aprovizionează” mai mulți greci, în principal din nordul Greciei.

Certificatele de vaccinare ale cetăţenilor greci (rezidenți permanenți ai țării) eliberate de România și Bulgaria sunt atent verificate de autoritățile elene, scrie publicația greacă Skai.

Acest lucru se întâmplă pentru că există suspiciuni că ar fi false și ar fi fost eliberate de medici care în realitate nu ar fi administrat vaccinul, dar au eliberat certificate care atestă că oamenii sunt imunizați.

Semnalele au fost trase mai ales pentru că Bulgaria depășește zilnic recorduri negative de mortalitate în Uniunea Europeană.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Presa elenă vorbește chiar de o „fabrică de certificate de vaccinare false”, care funcționează în Bulgaria și de unde se pare că „se aprovizionează” mai mulți greci, în principal din nordul Greciei.

Astfel, în schimbul a 300 de euro grecii primesc certificate de vaccinare din Bulgaria, fără a se imuniza.

Conform sursei citate, în Bulgaria, campania de vaccinare este realizată de medici de familie (într-un mediu necontrolat – medicul este față în față cu pacientul, în timp ce procedura din centrele de vaccinare implică întotdeauna 6-7 persoane).

Oficialii greci subliniază că vaccinările grecilor (rezidenți permanenți ai țării), care par să fi fost făcute în străinătate, și anume în Bulgaria și România, au intrat în vizorul oamenilor legii.

Atât în ​​Bulgaria, cât și în România există anchete care vizează chiar modul în care se eliberează certificatele verzi, în ceea ce se numește „vaccinarea la chiuvetă”.