• Chef Adrian Pop a fost găsit inconștient lângă local, incidentul fiind la această oră neclar
  • Au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe clădire
  • Poliția face verificări în condițiile în care la party s-ar fi încălcat interdicțiile din starea de alertă și la acesta ar fi participat doi polițiști clujeni

Un celebru bucătar din Cluj a murit după o petrecere la care au participat și polițiști. Chef Adrian Pop a fost găsit inconștient lângă local, incidentul fiind la această oră neclar.

Conform IPJ Cluj, sesizarea a venit pe 7 martie noaptea și anunța că în apropierea unui local din Apahida, județul Cluj, a fost găsită o persoană în stare de inconștiență.

A fost identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a fost preluat de echipajul medical și transportat la o unitate de specialitate.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

În urma primelor verificări efectuate de polițiști și a informațiilor preliminare, există date potrivit cărora bărbatul de 51 de ani ar fi participat la un eveniment privat derulat în interiorul respectivului local public, unde ar fi consumat băuturi alcoolice, la un moment dat fiind observat de participanți părăsind încăperea.

În urma constatării medico-legale efectuată de către medicii legiști din cadrul Institutul de Medicină Legală Cluj, a rezultat faptul că leziunile traumatice cranio-cerebrale s-au putut produce prin cădere de la același nivel, acestea punând în primejdie viața victimei”, a anunțat, miercuri, Poliția Cluj.

Au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe clădire.

Totodată, Poliția face verificări în condițiile în care la chef s-ar fi încălcat interdicțiile din starea de alertă și la acesta ar fi participat doi polițiști clujeni.

Surse din anchetă au declarat că bărbatul care a murit este chef Adrian Pop, un cunoscut bucătar din Cluj. Acesta a ajuns la spital în comă și a murit după câteva zile.