• Spitalul are 1.500 de camere pentru pacienţii infectaţi cu coronavirus.
  • Spitalul finalizat azi este unul dintre cele şase construite în Nangong.
  • Un total de 645 de persoane sunt tratate în Nangong şi în capitala regiunii Hebei, Shijiazhuang.
  • La nivel naţional, autorităţile sanitare au raportat 130 de noi cazuri confirmate în 24 de ore.

Chinezii nu încetează să ne surprindă. Au ridicat un spital în 5 zile. Astăzi au terminat construcţia. Spitalul are 1. 500 de camere pentru pacienţii infectaţi cu coronavirus. Scopul lor este de a combate creşterea numărului de cazuri Covid 19.

Spitalul finalizat azi este unul dintre cele şase construite în Nangong, la sud de Beijing, în localitatea Hebei. Au în total 6.500 de camere. China a controlat, în mare coronavirusul care a fost detectat pentru prima oară la sfârşitul anului 2019. Din decembrie, însă se confruntă cu o creştere a numărului de cazuri.

Un total de 645 de persoane sunt tratate în Nangong şi în capitala regiunii Hebei, Shijiazhuang. Un spital cu 3.000 de locuri se află în construcţie în Shijiazhuang. Autorităţile sanitare spun despre ultimele infecţii că se răspândesc neobişnuit de repede. 

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

La nivel naţional, autorităţile sanitare au raportat 130 de noi cazuri confirmate în 24 de ore, dintre care 90 erau în regiunea Hebei.Astăzi, guvernul de la Hebei a raportat 32 alte cazuri.