• Marius Marinoff, analist comportamental, spune că dezbarea din SUA a fost o luptă ”David vs. Goliat”
  • Botoxul și operațiile estetice ale lui Trump și Biden ascund gândurile celor doi
  • Trump a mințit când a vorbit despre un vaccin anti-COVID pentru SUA
  • Marius Marinoff: SUA alege între un Biden ”class president” și Trump care impresionează prin forță

E adevărat că analistului comportamental Marius Marinoff i-a venit greu să le citească chipurile celor doi candidați la președinția SUA – pentru că botoxul și operațiile estetice le ascund gândurile.

Totuși, Marius Marinoff spune că dezbaterea a fost ca lupta dintre ”David și Goliat”, unde Joe Biden este un ”David”, iar Donald Trump un ”Goliat”.

Donald Trump: „Avem un vaccin care vine, e gata, va fi anunțat în câteva săptămâni”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

Marius Marinoff, analist comportamental: „El (Trump) practic vine și zice ceva de genul ”America va avea un vaccin în câteva săptămâni. Cei care cred că America va avea un vaccin în câteva săptămâni, nu-l așteptați, pentru că el nu există. Vorbește despre negri, vorbește despre poliție, despre niște afirmații făcute, după care vine și spune ”it`s a horrible thing”. Din nou neagă faptul că ar fi un lucru oribil atât rasismul cât și partea de conflict care există în momentul de față”

Joe Biden: „Au zis că lucrurile de care mă acuză reprezintă un plan rusesc. Sunt cinci foști șefi ai CIA, spun că ceea ce zice e doar gunoi”

Marius Marinoff: Vorbește despre averile lui și chiar am fost extrem de atent pentru că se vorbește că ar fi un conflict foarte mare chiar în zona asta.  Am revăzut partea asta de vreo 20-30 de ori, încercând să găsesc ceva, oricât de mic. Dacă omul acesta a primit vreodată bani de undeva, ori e extrem de bine pregătit, ceea ce mă îndoiesc pentru că am văzut alte microexpresii”