• Aleph News a avut 3 întrebări în ultima lună.
  • Una dintre întrebările la care Guvernul nu are răspuns este: Cine a plătit pentru cazarea lui Ludovic Orban în octombrie la Paris?

Acum 31 de ani scăpam de Ceaușescu, de dictatură și de – speram noi – o lume a celor care conduc, însă nu comunică deloc cu cetățenii. Dar încă suntem departe.

Aleph News a avut 3 întrebări în ultima lună. Cetățenii au fost curioși despre ce se întâmplă cu banii lor, așa că am întrebat la Guvern.

Cine a plătit pentru cazarea lui Ludovic Orban în octombrie la Paris? Poate îți amintești bijuteria de Hotel Bristol – unde cea mai modestă cameră costă 1.000 de euro, iar restaurantul are 3 stele Michelin. Aleph News a întrebat, ei n-au răspuns.

Aleph News a întrebat și cine a plătit pentru tot protocolul de la Vila Lac, când partidele s-au întâlnit ca să pună la bătaie ordinea în noul guvern. Partidele, organizații private, deci nu vreo organizație a statului. Ele au folosit proprietăți de lux ale statului, care în timpul ăla puteau produce bani pentru închiriere. Am întrebat cine a plătit. Tot fără răspuns.

Și, mai recent, am întrebat SPP-ul și Administrația Prezidențială. E adevărat că senatoarea AUR Șoșoacă l-a sfidat pe Iohannis la întâlnirea de la Cotroceni și nu purta mască, așa cum cu mândrie a spus ea? Tot nu am primit răspuns. Și e păcat, că era frumosă relatarea lui Lady Diana Șoșoacă.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE