• Radu Florescu s-a născut în SUA, dar e stabilit din ’90 în România
  • Radu e pro-Biden, deşi, recunoaşte, României nu i-a fost deloc rău cu Trump la Casa Albă

Trump sau Biden? Cine e mai bun pentru România? Asta l-am întrebat pe un american stabilit de aproape 30 de ani la Bucureşti.

Radu Florescu are 59 de ani şi s-a născut în SUA, într-o familie de cărturari şi diplomaţi. Mama franţuzioaică, iar tatăl român. În 1990, a venit în România şi împreună cu fraţii lui, a construit una dintre cele mai mari companii de comunicare, Centrade.

Radu e pro-Biden, deşi, recunoaşte, României nu i-a fost deloc rău cu Trump la Casa Albă.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Radu Florescu, CEO Centrade Cheile: „Biden, când era pe comitetul cu Relaţiile străine, a fost pentru NATO, pentru România, a vizitat zona Europa de Est şi România. Are cunoştinţe foarte bune despre regiune, despre oamenii die aici, din zonă şi ştie foarte bine intenţiile Rusiei şi ale lui Putin. Trump, pe de altă parte, relaţiile americane cu România sunt foarte bune, dar cred că o cunoştinţă mai bogată despre România şi Estul Europei o să beneficiem mai mult decât sub administraţia lui Trump. Majoritatea românilor, adică americani români, sunt republicani, asta datorită faptului că ei văd administraţia lui Reagan ca salvatoare. România a ieşit din regimul lui Ceauşescu în perioada lui Reagan. Fiind republican, a atras această legătură foarte puternică“.