• Mirela Furtună a fost șomeră până la 29 de ani
  • Mirela Furtună a fost declarată incompatibilă de către ANI
  • După doar 1 an de muncă, Mirela Furtună era deja expert la grupul PSD

Candidatul zilei de azi e… o candidată, cu un nume potrivit pentru vremea de afară. Furtună, Mirela Furtună, prima pe lista PSD pentru Camera Deputaților pentru Tulcea.

Se împlinesc patru ani de când domnișoara Furtună e deputat, însă n-a reușit să se remarce, cu excepția acestui dialog, purtat prin telefon.

Mirela Furtună (prin telefon): „Bună ziua, domnule preşedinte!
Îmi pare rău că nu am fost preluată pentru moţiune. Am ţinut «diez», dar nimic. Ar fi fost tot «pentru»“.
Florin Iordache: „Bun. De aici încolo.“ Mirela Furtună (prin telefon): „Votez «pentru», pentru celelalte proiecte de pe ordinea de zi“.

În CV-ul ei de pe site-ul Camerei, Mirela Florescu are o mențiune demnă de un candidat fără experiență: „Doresc să pun în aplicare cunoștințele dobândite în urma anilor de studii“. Ce-i drept, a început să lucreze la 29 de ani, direct consilier parlamentar. După acest debut furtunos, un an mai târziu, era deja expert la grupul Parlamentar al PSD.

Mirela Furtună are trei terenuri și o casă în Tulcea, un teren și un apartament în București și un apartament în Constanța. În 2018, și-a cumpărat un Land Rover, iar anul trecut a vândut o mașină cu 16.500 de euro. Nu reiese din declarația de avere dacă e vorba despre același Land Rover. Are de recuperat 113.000 de lei pe care i-a împrumutat unui centru medical. În 2015, deci cu 1 an înainte să devină parlamentar, Mirela Furtună a fost declarată incompatibilă de către ANI. Motivul – firma ei a încheiat un contract cu Consiliul Județean, adică instituția unde Mirela Furtună era consilier.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN