• E specializată în comunicații și informatică și spune că iubește să fie pe mare.
  • Fregatele, elicopterele și avioanele de luptă fac astăzi spectacol, dar în largul mării.

Astăzi, de Ziua Marinei, ți-o prezint pe Loredana Filimon. Are 22 de ani, iar de doi ani lucrează la bordul fregatei Mărășești. E specializată în comunicații și informatică și spune că iubește să fie pe mare.

„Am optat pentru armata pentru ca nu este un mediu usor pentru o femeie dar intotdeauna am spus ca pot sa ma depasesc pe mine. Nu este o meserie atat de usoara pentru o femeie dar armata nu se bazeaza doar pe forta fizica. Se bazeaza si pe calitati si aptitudini si important este sa faci ceea ce iti doresti poti si vrei sa faci”, spune Loredana Filimon.

Entuziasmul și modul profesionist în care lucrează nu au trecut neobservate. Comandantul fregatei Mărășești, Valentin Toma, are numai cuvinte de laudă pentru Loredana.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„Este adevarat, dar tineretea are avantajul ei, de fi foarte receptiv, de a invata cat mai multe lucruri noi si totodata da dovada de autoperfectionare”, spune Valentin Toma, comandatul fregatei Mărăşeşti.

Pentru al doilea an consecutiv, Ziua Marinei este sărbătorită fără public. Fregatele, elicopterele și avioanele de luptă fac astăzi spectacol, dar în largul mării.