• Rowe s-a alăturat pentru prima dată Serviciilor Secrete în 1999, lucrând în diverse poziții în cadrul agenției.
  • Cheatle și-a anunțat demisia după ce a fost acuzată de parlamentari că nu a răspuns adecvat la întrebările legate de tentativa de asasinare asupra lui Trump.
  • În scrisoarea sa de demisie, Cheatle a afirmat că își asumă întreaga responsabilitate pentru deficiențele de securitate.

Ronald Rowe Junior este numit noul Director Interimar al Serviciilor Secrete SUA.

Mayorkas: „L-am numit pe directorul adjunct al United States Secret Service, Ronald Rowe, în funcția de director interimar al Secret Service”.

Cheatle și-a anunțat demisia pe fondul apelurilor bipartizane pentru ca ea să demisioneze în urma unei audieri controversate cu Comitetul de Supraveghere al Camerei Reprezentanților, luni, cu privire la împușcăturile de la mitingul lui Trump din Butler, Pennsylvania, la 13 iulie.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Parlamentarii au acuzat-o că nu le-a răspuns la întrebări cu privire la modul în care atacatorul Matthew Thomas Crooks a reușit să tragă focuri de armă la miting, atingând urechea lui Trump și ucigând un alt participant la miting.

„Îmi asum întreaga responsabilitate pentru deficiențele de securitate. În lumina evenimentelor recente, am luat decizia dificilă de a demisiona din funcția de director”, a declarat ea în scrisoarea de demisie, potrivit NewsWeek.

Citește și