• Vasile Nagy este unul dintre viitorii parlamentari AUR.
  • A fost ales deputat de Arad, județ în care partidul AUR a obținut aproximativ 14% din voturi.
  • Vasile Nagy este inginer, a absolvit două facultăți, un master și este doctorand al Universității Politehnica Timișoara.

Vasile Nagy, de etnie maghiară, rezonează cu valorile partidului AUR, un partid naționalist. Vasile Nagy spune că AUR nu este extremist, conform ziare.com.

„Adversarii politici pot să spună ce doresc. Este democrație. AUR nu este un partid extremist. În acest partid se regăsesc și alte minorități. Mă simt foarte bine în AUR. Nu m-a contestat nimeni, nu m-a înjurat nimeni, nu m-a făcut nimeni să mă simt altfel decât m-aș fi simțit în orice alt partid. Nu există discriminare”, a spus Vasile Nagy.

Acesta spune că nu a mai candidat niciodată pentru o funcție politică.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Cunoșteam activitatea domnului George Simion, știam despre candidatura lui la un post de europarlamentar. Pe urmă am aflat că a înființat partidul și am hotărât să mă alătur”, a declarat Vasile Nagy.

Vasile Nagy îl susține pe George Simion: AUR se opune constituirii și funcționării formațiunilor politice pe criterii etnice”

Vasile Nagy afirmă și că susține afirmația liderului partidului AUR, George Simion: „AUR se opune constituirii și funcționării formațiunilor politice pe criterii etnice”.

„Trebuie să fie partide, să-i unească altceva decât etnia. Nu se mai poate așa ceva. Încercăm să evoluăm, suntem membri ai Uniunii Europene”, a mai spus Vasile Nagy.