• Designerii vestimentari spun că nunața ar trebui evitată
  • Specialiştii în marketing spun că 90% din deciziile pe care le iei la cumpărături sunt influențate de culoarea produsului
  • În trecut, Traian Băsescu și Mircea Geoană au apelat la această idee, ca să le aducă voturi

Flacăra violet, o noțiune provenită din esoterism și arte marțiale,
a fost un concept intens mediatizat la noi încă de acum 10 ani. Traian Băsescu și Mircea Geoană au apelat la această idee, ca să le aducă voturi și să îi protejeze de atacuri paranormale.

În zilele noastre, ministrul de Interne, Marcel Vela, președintele PSD, Marcel Ciolacu, și ministrul Muncii, Violeta Alexandru, poartă ținute în care apare culoarea violet.

Designerul vestimentar Dragoș Săndulache îi sfătuiește să evite, însă, această nunață.

„Culoarea mov nu implică, nu denotă respect. Dacă vrei respect, nu porţi mov. Politicienii care o poartă, poartă culoarea pentru că ea, în istorie a semnificat abundenţa, echilibrul”, a spus Dragoş Săndulache.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Designerul vestimentar adaugă: „Am văzut mai devreme o fotografie cu domnul Vela, îmbrăcat într-un sacou care, pe lângă că era foarte mare pentru dânsul, cred că era cu două numere mai mare, era de culoare mov, apoi cravata era violet sau invers, că nu mai reţin exact. Ideea este că nu denota respect”.

Specialiştii în marketing spun că 90% din deciziile pe care le iei la cumpărături sunt influențate de culoarea produsului sau a ambalajului.