• Cinematografele rămân închise până când va exista o certitudine pe termen lung
  • Între difuzarea producţiilor vor fi pauze pentru igienizarea sălilor de cinema
  • Anul trecut industria cinematografică a înregistrat pierderi de peste 70%

De luni poți să mergi la film, teoretic. Pentru că nu toate cinematografele se vor deschide. Ioana Ionescu, manager Cinema City și-ar dori ca redeschiderea să dureze mai mult de câteva săptămâni.

„Avem nevoie de un an în care să avem un orizont de predictibilitate minimă. Nu putem să aducem zeci de mii de angajaţi înapoi în cinematografe doar pentru ca în două luni, trei luni de zile să îi trimitem acasă”, a spus Ioana Ionescu.

Adriana abia așteaptă să retrăiască atmosfera din sălile de cinema: „Sigur că îmi lipsește mersul la cinema. Îmi e dor de experiențele 3D sau IMAX, nu mai zic de un nachos delicios la o premieră. Sper să revenim cât mai repede în săli”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Pentru cinematografe, redeschiderea vine și cu costuri în plus. Igienizarea spaţiilor se va face după fiecare vizionare.

„Avem nevoie de lichidităţi, astfel încât în clipa în care lucrurile intră pe un făgaş normal, să putem să fim prezenţi şi să vă oferim experienţa pe care noi v-am promis-o întotdeauna şi am şi livrat-o”, a mai spus Ioana Ionescu.