• Politicienii noștri sunt mai ocupați să folosească amenințarea lockdown-ului pe post de instrument de campanie.
  • Marcel Ciolacu spune că nu de-acum, ci într-o lună țara va intra în lockdown, fix după alegeri.


Marcel Ciolacu spune că România va intra în carantină după alegeri Ciolacu e la fel de convins că PSD va câștiga alegerile parlamentare. România a trecut de 8.600 de cazuri în ultimele 24 de ore.

În timp ce europenii trag rând pe rând obloanele unui nou lockdown, deocamdată ceva mai ușor decât carantina de primăvară, politicienii noștri sunt mai ocupați să folosească amenințarea lockdown-ului pe post de instrument de campanie.

Marcel Ciolacu, șeful PSD, a trimis deja România în carantină. Spune că nu de-acum, ci într-o lună țara va intra în lockdown. Adică fix după alegeri. Ce a uitat e că acum ceva mai mult de o săptămână a afirmat că la momentul acela el va fi la putere!

„Mai mult ca sigur că vom avea un blocaj în sistemul sanitar și mai mult ca sigur că la un moment dat toată România va intra din nou în stare de urgență și carantină„, a spus Marcel Ciolacu, aruncând pisica în curtea dușmanului.

Afirmația care NU-i vine, însă, deloc în ajutor a postat-o pe Facebook pe 24 octombrie. Spunea atunci că PSD va câștiga alegerile și va intra la guvernare.

„Să rămână scris! Viitorul premier va fi de la PSD! PNL va rămâne cu traseiștii și penalii”, zicea Ciolacu la acel moment.

Eroare, strigă oamenii de pe Facebook. Dacă Ciolacu e sigur că PSD câștigă alegerile, dar și că România va intra în carantină, nu înseamnă că folosește greșit bau baul carantinei?!

Un lucru e cert – miza alegerilor pare să bată în ochii politicienilor sănătatea românilor. Unii se feresc de carantină ca să nu supere, iar alții o aruncă-n curtea vecinului ca să mai câștige la imagine!

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ