• Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că, dacă PSD iese de la guvernare, în România vor avea loc alegeri anticipate.
  • Întrebat duminică seara cum se înţelege cu Florin Cîţu, Marcel Ciolacu a spus că au „concepţii diferite”.
  • Acesta susţine că, în cazul în care PSD iese de la guvernare, în România vor fi organizate alegeri anticipate.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că, dacă PSD iese de la guvernare, în România vor avea loc alegeri anticipate.

Întrebat duminică seara, la Antena 3, cum se înţelege cu Florin Cîţu, Marcel Ciolacu a spus că au „concepţii diferite”.

„Avem două concepţii diferite, chiar despre lume şi viaţă. Eu sunt social-democrat şi normal că am o anumită abordare, domnul Cîţu spune că este liberal şi are altă abordare. Sunt şi probleme de fond, dar domnul Cîţu ar trebui să recunoască faptul că dacă PSD nu s-ar fi hotărât şi nu ar fi luat decizia, corectă din punctul meu de vedere, de a intra la guvernare nu ştiu cum ar fi arătat în acest moment România”, a spus liderul social-democrat.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Acesta susţine că, în cazul în care PSD iese de la guvernare, în România vor fi organizate alegeri anticipate.

„Îl anunţ oficial pe domnul Cîţu, dacă PSD iese de la guvernare, vom avea alegeri anticipate. Nu cred că România îşi permite să aibă în acest moment alegeri anticipate. Mai sunt trei ani până la alegeri. Noi am intrat să aducem o coerenţă în actul de guvernare, am adus o stabilitate politică, o majoritate consistentă şi ar trebui să folosim această majoritate pentru creşterea nivelului de trai şi pentru urgenţele românilor”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Întrebat despre posibilitatea ridicării stării de alertă, liderul social-democrat a spus: „Cred că o să se ia toate aceste măsuri. Am văzut şi eu anunţurile domnilor Rafila şi Arafat. Au anunţat că în următoarele săptămâni o să renunţăm la măştile în exterior. O să fie anumite zone, unde sunt aglomeraţii… e normal că până la urmă ne păzim singuri”, a mai spus Ciolacu.

„Părerea mea că pandemia nu se încheie, dar o să fie o relaxare. Această tulpină care, mai ales la cei vaccinaţi nu le pune viaţa aşa de mult în pericol, este şi o imunizare pe o perioadă de timp destul de consistentă în România, mă uitam pe cifre în Bucureşti e 83% imunizare”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seara, la Antena 3.

Acesta a precizat că „o să trebuiască să ne obişnuim să trăim cu acest virus”.