• Nu există niciun motiv de teroare, scrie pe Twitter Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, după explozia de duminică din centrul Istanbulului.
  • Ciolacu speră că autorităţile turce vor aduce în faţa justiţiei toţi vinovaţii.
  • O persoană a fost arestată de poliţie, în cazul atentatului produs duminică şi în urma căruia cel puţin şase persoane au murit, a anunţat ministrul de Interne din Turcia.

Nu există niciun motiv de teroare, scrie pe Twitter Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, după explozia de duminică din centrul Istanbulului. Ciolacu speră că autorităţile turce vor aduce în faţa justiţiei toţi vinovaţii.

Condamn ferm evenimentul atroce care a luat viaţa multor persoane nevinovate şi a rănit zeci de oameni în explozia de la Istanbul. Nu există niciun motiv de teroare şi sper că autorităţile turce vor aduce în faţa justiţiei toţi vinovaţii” , scrie pe Twitter Marcel Ciolacu.

Reacţia preşedintelui Camerei Deputaţilor vine după ce o explozie a zguduit, duminică, centrul Istanbulului.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

O persoană a fost arestată de poliţie, în cazul atentatului produs duminică şi în urma căruia cel puţin şase persoane au murit, a anunţat ministrul de Interne din Turcia, potrivit BBC.