Ciolacu, după explozia din Istanbul: „ Condamn cu fermitate atacul sângeros de duminică. Nu există argumente pentru teroare” 

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, se adreseaza plenului celor doua camere parlamentare, in timpul sedintei dedicata votului de investire a Guvernului propus de USR, miercuri, 21 octombrie 2021, la Palatul Parlamentului. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Nu există niciun motiv de teroare, scrie pe Twitter Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, după explozia de duminică din centrul Istanbulului. Ciolacu speră că autorităţile turce vor aduce în faţa justiţiei toţi vinovaţii.

Condamn ferm evenimentul atroce care a luat viaţa multor persoane nevinovate şi a rănit zeci de oameni în explozia de la Istanbul. Nu există niciun motiv de teroare şi sper că autorităţile turce vor aduce în faţa justiţiei toţi vinovaţii” , scrie pe Twitter Marcel Ciolacu.

Reacţia preşedintelui Camerei Deputaţilor vine după ce o explozie a zguduit, duminică, centrul Istanbulului.

O persoană a fost arestată de poliţie, în cazul atentatului produs duminică şi în urma căruia cel puţin şase persoane au murit, a anunţat ministrul de Interne din Turcia, potrivit BBC.

Exit mobile version