Ciolacu: Cu toate bunele și relele, Ion Iliescu a făcut mai mult bine decât rău

Sursă foto: Mediafax/Andreea Alexandru
  • Marcel Ciolacu a precizat, în același context, că ține legătura cu toți foștii lideri ai partidului, mai puțin cu Liviu Dragnea
  • Cu toate neajunsurile şi cu toate bunele şi relele, eu cred că Ion Iliescu a făcut mai mult bine României, decât rău”, a afirmat Marcel Ciolacu
  • Actualul lider al PSD a spus că este ”structural diferit” față de Ion Iliescu, dar a subliniat că acesta din urmă a fost ”omul şi decidentul acelui moment”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre fostul lider social-democrat, Ion Iliescu, și a afirmat că „a făcut mai mult rău decât bine”.

Cu toate neajunsurile şi cu toate bunele şi relele, eu cred că Ion Iliescu a făcut mai mult bine României, decât rău”, a afirmat Marcel Ciolacu, la Kanal D, citat de G4Media.

Actualul lider al PSD a spus că este ”structural diferit” de Ion Iliescu, dar a subliniat că acesta din urmă a fost ”omul şi decidentul acelui moment”.

Cu toate acuzele care s-au adus lui Ion Iliescu, România a luat-o în direcţia bună. Cu toate neajunsurile şi cu toate bunele şi relele, eu cred că Ion Iliescu a făcut ai mult bine României, decât rău, dar nu ma regăsesc în omul politic”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a precizat, în același context, că ține legătura cu toți foștii lideri ai partidului, mai puțin cu Liviu Dragnea.