Ciolacu: PSD nu va vota niciodată acest guvern al menţinerii României în criză

Marcel Ciolacu Sursa foto: Mediafax

PSD nu va vota niciodată „acest guvern al menţinerii României în criză”, scrie preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pe Facebook.

„Şandramaua pierzătorilor se va prăbuşi asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcţii a lui Orban şi Barna a învins interesul pentru soluţiile reale de a scoate România din criza sanitară şi economică. Nişte hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ţinut în lesă de Orban. Şi doi vicepremieri care aveau nevoie de nişte birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic! PSD nu va vota niciodată acest guvern al menţinerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naţionale!”, scrie Ciolacu.

Acesta întreabă dacă preşedintele Iohannis doarme liniştit când ştie că „peneliştii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul şi fugeau cu el în spate?!”.

Liderii PNL, USR PLUS şi UDMR au anunţat vineri seară cum au împărţit ministerele.

Florin Cîţu este candidatul la funcţia de premier, preşedintele Senatului va fi un reprezentant al USR PLUS, iar cel al Camerei Deputaţilor unul al PNL. Guvernul va avea doi vicepremieri şi 18 ministere, din care 9 vor fi conduse de reprezentanţi ai PNL, 6 ai USR PLUS şi 3 ai UDMR.