Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, că Paul Stănescu şi Vasile Dîncu sunt infectaţi cu SARS-CoV-2, iar el a luat decizia de a nu merge la nicio întâlnire până când nu se testează.

Ciolacu a spus, la RTV, că Paul Stănescu va ieşi din izolare marţea viitoare, dar infectat este şi Vasile Dîncu.

Domnul secretar general Stănescu a avut simptome, dar s-a tratat la domiciliu. De marţi poate să iasă. Şi domnul Vasile Dîncu (are COVID-19 – n.r.). Eu am o singură problemă: dacă cineva din greşeală mă îmbolnăveşte, asta este, se mai întâmplă, dar nu cred că mi-aş permite eu să îmbolnăvesc pe cineva”, a spus Marcel Ciolacu.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Liderul PSD a spus că el nu şi-a văzut mama de cinci luni şi a decis ca în perioada pandemiei să nu meargă la nicio întâlnire de partid sau la o televiziune până nu se testează.

Cu mama vorbim doar la telefon. O vede soţia, prin nişte reguli bine stabilite sau fraţii mei sau nepoţii. Eu personal pe mama mea nu am văzut-o deoarece, în virtutea meseriei pe care o am, în acest moment sunt cel mai expus. Acum, înainte de a veni la televiziune, eu mi-am făcut testul. Nu merg la nicio televiziune şi la nicio întâlnire cu colegii de partid până când eu nu mă testez”, a mai spus Ciolacu.