Ciolacu, val de critici despre vizita lui Iohannis la „Matei Balș”: „A trecut cu limuzina glonț pe lângă rudele victimelor. Niciun gest!”

Iohannis, primele declarații după tragedia de la „Matei Balș”: E nevoie de o reformă profundă în sistemul de sănătate
  • Klaus Iohannis a mers la Institutul „Matei Balș” după opt ore de la producerea tragediei.
  • Președintele a felicitat forțele de intervenție pentru reacția în cazul incendiului de la Institutul „Matei Balș”.
  • Marcel Ciolacu a tunat la adresa șefului statului.

Demisia ministrului Sănătății este „un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru tragedia de la Matei Balș”, afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu. El îl critică pe Klaus Iohannis: „A trecut glonț cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balș! Niciun gest”.

O guvernare criminală se spală iar pe mâni de moartea unor pacienți. Demisia ministrului Sănătății este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie! În loc de asta, liderii puterii își bat joc de țară. Iohannis a trecut glonț cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balș! Niciun gest! Iar în loc să ceară demiterea pe loc a ministrului Sănătății, ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele și reforma”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Ciolacu a pus tunurile și pe Cîțu

Liderul social-democraților îi critică și pe premierul Florin Cîțu și pe liderii USR PLUS.

Cîțu are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii pentru a anunța iar tăieri de salarii și sporuri în Sănătate și sistemul public! El, care a declarat anul trecut că Sănătatea nu e prioritate și i-a tăiat bugetul, îi ceartă acum pe șefii de spitale că nu fac investiții în infrastructură!!! Barna, Vlad Voiculescu, Anca Dragu și toată liota de moraliști din USR-PLUS dau declarații de o resemnare mioritică, de parcă nu ei ar fi la putere și ar gestiona chiar Sănătatea! “Pare că nu reușim să învățăm de la o tragedie la alta”, zice Barna! Păi câți români mai trebuie să moară până veți învăța, iresponsabililor? Știu doar să îi umilească pe români! Să îi mintă că, de fapt, le merge bine! Să îi înghețe, la propriu și la figurat, ținându-i în frig în case și tăindu-le veniturile! Să îi ardă în spitalele supraaglomerate! Nici măcar moartea unor semeni nu-i mai impresionează pe conducătorii țării”, conchide liderul social-democrat.