Cioloș, după demisia miniștrilor USR PLUS: Nu ne cumpără nimeni cu funcții și privilegii

dan barna si dan ciolos discuta la o masa. Sursă: ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
  • „Anunțul miniștrilor USR PLUS că demisionează este cel corect în situația în care PNL și PSD blochează moțiunea de cenzură inițiată de USR PLUS”, a scris luni seara pe Facebook copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș.
  • Acesta susține că în acest fel apără țara de „hoție”.
  • „Noi nu mimăm democrația. Apărăm reformele și țara de hoție cu orice preț. Și nu ne cumpără nimeni cu funcții și privilegii”, a adăugat Cioloș.

Dacian Cioloș susține că demersul miniștrilor USR PLUS de a demisiona în bloc din Guvern este corect. „Nu ne cumpără nimeni cu funcții și privilegii”, susține liderul USR PLUS.

„Anunțul miniștrilor USR PLUS că demisionează este cel corect în situația în care PNL și PSD blochează moțiunea de cenzură inițiată de USR PLUS”, a scris luni seara pe Facebook copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș.

Acesta susține că în acest fel apără țara de „hoție”.

„Noi nu mimăm democrația. Apărăm reformele și țara de hoție cu orice preț. Și nu ne cumpără nimeni cu funcții și privilegii”, a adăugat Cioloș.

Miniștrii USR PLUS au anunțat luni că își depun mandatele, după o ședință internă în care au stabilit că nu mai pot rămâne în Guvernul condus de liberalul Florin Cîțu.