• „Anunțul miniștrilor USR PLUS că demisionează este cel corect în situația în care PNL și PSD blochează moțiunea de cenzură inițiată de USR PLUS”, a scris luni seara pe Facebook copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș.
  • Acesta susține că în acest fel apără țara de „hoție”.
  • „Noi nu mimăm democrația. Apărăm reformele și țara de hoție cu orice preț. Și nu ne cumpără nimeni cu funcții și privilegii”, a adăugat Cioloș.

Dacian Cioloș susține că demersul miniștrilor USR PLUS de a demisiona în bloc din Guvern este corect. „Nu ne cumpără nimeni cu funcții și privilegii”, susține liderul USR PLUS.

„Anunțul miniștrilor USR PLUS că demisionează este cel corect în situația în care PNL și PSD blochează moțiunea de cenzură inițiată de USR PLUS”, a scris luni seara pe Facebook copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș.

Acesta susține că în acest fel apără țara de „hoție”.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

„Noi nu mimăm democrația. Apărăm reformele și țara de hoție cu orice preț. Și nu ne cumpără nimeni cu funcții și privilegii”, a adăugat Cioloș.

Miniștrii USR PLUS au anunțat luni că își depun mandatele, după o ședință internă în care au stabilit că nu mai pot rămâne în Guvernul condus de liberalul Florin Cîțu.